Boek over de historie van Diever is een enorm succes, ze zijn niet aan te slepen

Nieuw boek, en heel dik, over de historie van Diever.

Nieuw boek, en heel dik, over de historie van Diever. Archieffoto

Het uitbrengen van het boek ‘Fragmenten uit het verleden van de vroegere gemeente Diever’ is een enorm succes. Ging de Historische Vereniging Gemeente Diever in eerste instantie uit van de verkoop van 200 boeken, na de voorintekening werden dat 400 stuks. Er zijn 100 boeken extra besteld voor belangstellenden die vergeten zijn in te schrijven.

Met het afleveren van de boeken laaide het enthousiasme weer op en twee weken later waren de extra bestelde boeken uitverkocht. Velen kochten meerdere boeken om het iemand cadeau te doen. ‘15 euro voor zo’n prachtig dik boek, is geen geld!’, was dikwijls de reactie.

De historische vereniging is erg blij met de goede ontvangst van dit lijvig boek waaraan de vrijwilligers van de redactie ruim vijf jaren hebben gewerkt. Inmiddels staan er al weer bijna 100 gegadigden voor het boek op de lijst en dat betekent dat het bestuur binnenkort vrijwel zeker het beluit neemt om extra boeken bij te bestellen.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met het secretariaat: secrtariaat@gemeentediever.nl of 0521-592 039.