Botsende karakters leiden tot bestuurscrisis CH De Wolden, hippisch evenement lijkt niet in gevaar

Botsende karakters met vertroebelde verhoudingen als gevolg hebben geleid tot het vertrek van drie bestuursleden van CH De Wolden. Niet de minsten, want met voorzitter Christiaan Hendriksen, vicevoorzitter Peter Pluijter en penningmeester Remmo Hendriks hebben drie stuwende krachten er de brui aan gegeven. Volgens Jan Broek, de andere partij in het bestuur, loopt de toekomst van het CH geen gevaar.

Voorzitter Christiaan Hendriksen van CH De Wolden voelde zich met collegabestuurders Peter Pluijter en Remmo Hendriks 'bot behandeld' door Jan en Michel Broek.

Voorzitter Christiaan Hendriksen van CH De Wolden voelde zich met collegabestuurders Peter Pluijter en Remmo Hendriks 'bot behandeld' door Jan en Michel Broek. Foto: Archief Artizzl Media

„Het is spaak gelopen in de karakters. Het is al wel eens eerder spannend geweest, maar toen konden we het in toom houden. Nu was de houding dermate bot, dat het voor ons ophield”, zegt Hendriksen. De botte houding betrof volgens het trio de twee andere bestuurders: Jan Broek en zijn zoon Michel.

Nieuws

Meest gelezen