Bouw van entertainmentcentrum Westerbergen in Echten is begonnen

Met de aanleg van de fundering is een begin gemaakt van de bouw van het nieuwe entertainmentcentrum van vakantiepark Westerbergen in Echten. Na de zomervakantie wordt de stalen constructie geplaatst en wanneer alles volgens schema blijft lopen, kan in het eerste kwartaal van 2022 volop gerecreëerd worden in het ambitieuze centrum.

Er wordt al enige tijd hard gewerkt aan de fundering van het nieuwe entertainmentcentrum van vakantiepark Westerbergen in Echten.

Er wordt al enige tijd hard gewerkt aan de fundering van het nieuwe entertainmentcentrum van vakantiepark Westerbergen in Echten. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Na de modernisering van een groot aantal vakantiewoningen en de verbouwing van het restaurant, is het de derde klus die aangepakt wordt in coronatijd. De versoepelingen van de coronamaatregelen maken dat het vakantiepark vanaf het weekend weer vrij normaal kan draaien. „Onze huisjes zijn continu bezet geweest, maar op de camping was het een stuk rustiger. Dat had ook met het kille weer te maken natuurlijk”, zegt eigenaar Jurriaan Klein. „We hebben met de horeca provisorisch kunnen draaien, maar zijn blij dat de metamorfose van het restaurant nu klaar is.”

Nieuws

menu