CDA Westerveld kiest opnieuw voor Gerjo Ballast als lijsttrekker

Gerjo Ballast leidt het CDA ook nu weer. Foto CDA

Tijdens de digitale ledenvergadering van het CDA Westerveld is Gerjo Ballast uit Dwingeloo zaterdag met algemene stemmen gekozen als de lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2022.

Met de huidige fractievoorzitter Gerjo Ballast heeft het CDA Westerveld een ervaren, enthousiaste en verbindende lijsttrekker waarmee vol vertrouwen de komende gemeenteraadsverkiezingen ingegaan wordt. Na de lijsttrekker zijn ook de nummers 2 tot en met 5 van de lijst door de leden unaniem gekozen. Op nummer 2 van de kandidatenlijst staat het huidige gemeenteraadslid Adri van der Weyde uit Wapserveen. Neeltje Vrieling-Doggen uit Wapse bezet plaats 3. Op de vierde plaats staat Doede Simonides uit Vledder en op plaats 5 de jonge CDJA-er Jeroen Klapwijk uit Diever, die in het CDA Westerveld de stem vertegenwoordigt van de jongeren.

Programma

Jong en minder jong, ervaren en nieuwkomers; dat kenmerkt de diversiteit op de kandidatenlijst van het CDA Westerveld. Tijdens de ledenvergadering werd ook, na enkele zeer interessante discussies het verkiezingsprogramma vastgesteld. Het centrale thema van het programma waar het CDA Westerveld, als een lokale partij met wortels in zowel de Provinciale Staten als de Tweede Kamer, de verkiezingen mee ingaat is ‘Ruimte om te leven’. Een thema dat voor alle inwoners van de gemeente Westerveld van grote betekenis is en waar het CDA Westerveld graag samen met de inwoners aan wil werken.

Nieuws

Meest gelezen