CDA Westerveld kiest opnieuw voor Gerjo Ballast als lijsttrekker

Deze CDA'ers staan in Westerveld op de eerste vijf plaatsen van de verkiezingslijst. Helemaal rechts Gerjo Ballast. Aangeleverde foto

Gerjo Ballast uit Dwingeloo is zaterdag tijdens de digitale ledenvergadering van het CDA Westerveld met algemene stemmen gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2022.

Met de huidige fractievoorzitter Gerjo Ballast heeft het CDA Westerveld een ervaren, enthousiaste en verbindende lijsttrekker waarmee de partij vol vertrouwen de komende gemeenteraadsverkiezingen ingaat. Na de lijsttrekker zijn ook de nummers 2 tot en met 5 van de lijst door de leden unaniem gekozen. Op nummer 2 van de kandidatenlijst staat het huidige gemeenteraadslid Adri van der Weyde uit Wapserveen. Neeltje Vrieling-Doggen uit Wapse bezet plaats 3. Op de 4de plaats staat Doede Simonides uit Vledder en op plaats 5 de jonge CDJA-er Jeroen Klapwijk uit Diever, die in het CDA Westerveld de stem vertegenwoordigt van de jongeren.

‘Ruimte om te leven’

Tijdens de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Het centrale thema van het programma waar het CDA Westerveld, als een lokale partij met wortels in zowel de Provinciale Staten als de Tweede Kamer, de verkiezingen mee ingaat is: ‘Ruimte om te leven’. Een thema dat voor alle inwoners van de gemeente Westerveld van grote betekenis is en waar het CDA Westerveld graag samen met de inwoners aan wil werken.

Nieuws

Meest gelezen