Debby’s Hoofdzaak is nieuw in Diever, maar moet even wachten met de opening

Debby in haar nieuwe haar salon. Foto: Jark de Boer

Sinds begin december is Diever een werkgever rijker. Aan de Langkamp 5 heeft Debby namelijk Debby’s Hoofdzaak dé haarstyliste geopend.

„Ik ben sinds twintig jaar al zelfstandig aan het werk geweest in Utrecht. Aangezien we het in de randstad niet meer leuk vonden wonen, hebben we gekeken wat voor ons de beste en leukste bestemming in het noorden zou zijn. En zo zijn we in februari in Diever beland, hier is het heerlijk wonen en voelen we ons geweldig en echt thuis”, vertelt ze.

De garage is in die maanden verbouwd tot een prachtige, gezellige salon, waar zowel dames als heren terecht kunnen om hun haar te laten knippen of verven. Mensen die niet mobiel zijn, kunnen eveneens na afspraak thuis behandeld worden. „Het is wonderbaarlijk dat ik al een groot klantenbestand heb, dat is toch een heerlijk gevoel”, zegt ze trots en tevreden.

Op natuurbasis

Debby werkt met producten van Affinage die puur op natuurbasis zijn. „Ik wil me onderscheiden in mijn warme, huiselijke en gezellige salon met volgens de klanten lekkere koffie. Had natuurlijk graag een officiële opening willen organiseren, helaas kan dit nu niet. Indien mogelijk doe ik dit alsnog op een later tijdstip.”

Gezien haar passie voor sieraden is het logisch dat ze ook een assortiment in de salon heeft, zoals een aantal leuke ringen, kettingen, oorbellen en armbandjes. „Jammer dat het nu niet mogelijk is de zaak open te houden, maar voor wie alvast een afspraak wil maken na de lockdown kan dat online doen bij www.debby’shoofdzaak.nl doen, de klant kan dan zelf de datum en tijd bepalen.”

Nieuws