Dolle boel in dorpshuis van Ruinerwold bij ‘Wie is de Sjaak’, de Moaties winnen

Met een brede glimlach zou wijlen Sjaak van der Sterre zaterdag de verrichtingen van achttien teams in het dorpshuis van Ruinerwold hebben gade geslagen. Het evenement ‘Wie is de Sjaak’ levert doldwaze en hilarische taferelen op met het team van de Moaties als winnaar van de avond.: de kameraden van Sjaak.

Gezellige chaos en drukte tijdens de eerste editie van 'Wie is de Sjaak' in het dorpshuis van Ruinerwold.

Gezellige chaos en drukte tijdens de eerste editie van 'Wie is de Sjaak' in het dorpshuis van Ruinerwold. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

„Ik loop hier ook rond met een brede glimlach”, vertelde Ina van der Sterre. De weduwe van Sjaak zegde niet alleen toe de prijzen aan het eind van de avond uit te reiken, maar was ook de hele avond aanwezig. Net als de vier kinderen van het echtpaar Van der Sterre, die zich als team als allereerst bij de organisatie opgaven. Martin, Alex, Tim en Janine vochten in de kenmerkende Feyenoordshirts als leeuwen om de hoogste eer en genoten net als alle andere deelnemers volop van ‘Wie is de Sjaak’. Team Van der Sterre werd derde, net achter ‘Zootje ongeregeld’.