Dorpsbelang Vledder streeft naar ‘beter, sneller en goedkoper’. Vereniging viert zilveren jubileum

Dorpsbelang Vledder bestaat 25 jaar. De vereniging die zich inspant voor de belangen van het dorp, heeft in een kwart eeuw tijd veel bereikt. Tijd dus voor een feestje en een terugblik in de vorm van het boekwerkje ’25 jaar Dorpsbelang Vledder’ dat woensdag gepresenteerd wordt tijdens de algemene ledenvergadering van Dorpsbelang om 19.30 uur in De Tippe.

De jubileumcommissie van Dorpsbelang Vledder, van links naar rechts: Sandra Posthumus, Frans de Vries, Ronnie van Buren en Hijlkje Lootsma.

De jubileumcommissie van Dorpsbelang Vledder, van links naar rechts: Sandra Posthumus, Frans de Vries, Ronnie van Buren en Hijlkje Lootsma. Foto: Gerrit Boer

Dorpsbelang Vledder bestaat eigenlijk al iets langer dan een kwart eeuw. De vereniging werd opgericht op 22 mei 1997 en in de eerste algemene vergadering in het najaar van dat jaar, werd besloten de statuten van de vereniging op te nemen in een notariële akte. Zo kan het dus dat 6 februari 1998, de dag dat de statuten bij notaris Drooge in Dwingeloo werden ondertekend, als officiële oprichtingsdatum te boek staat.