Dorpshuis Bastogne in Ansen viert jubileum met muziekfeest

Moorland speelt ook.

Moorland speelt ook. Aangeleverde foto

Het 15-jarig bestaan van dorpshuis Bastogne in Ansen wordt gevierd met het muziekfeest ‘Muziek bij Bastogne en de buren’. Op zondagmiddag 23 april spelen vier bands op vier locaties in en om het dorpshuis.

In elk van de vier bands speelt een muzikant uit Ansen. De groepen vertegenwoordigen verschillende muziekstijl, waardoor het een afwisselend geheel is. De vier optredens zijn op loopafstand van elkaar, zodat bezoekers gemakkelijk alle vier de bands kunnen zien en horen. Een optreden duurt telkens een half uur, waarna er tijd is om door te lopen naar de volgende band.

In Bastogne zelf is boerenrock te vinden met de band Van Deele. Bij de verschillende buren lopen de stijlen uiteen van Americana tot Balkanmuziek en folk en jazz. Aan de Dwingelerweg 7 spelen Mick Stender en Roy Moes, aan de Kerkdijk 8 Kloumerkees en aan de grote Esweg 1 Moorland.

De aftrap is om 13.30 uur in dorpshuis Bastogne in Ansen. In Ansen geldt deze dag dat wie jarig is trakteert. Dus de entree is gratis, mede door de steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds.