Dubbele primeur voor WTC Ruinen: eerste wedstrijd in wintercompetitie én gebruik van Paosbergbossie

Met 200 deelnemers, prachtig weer en louter lovende woorden aan het adres van de organisatie is de wintercompetitie voor veldrijders en mountainbikers in de regio Noord zondag begonnen. Een dubbele primeur voor Ruinen, want de wedstrijd van WTC Ruinen en De Peddelaars uit Hoogeveen was de eerste ooit in het dorp en het was de eerste keer dat de nieuwe track in het Paosbergbossie werd gebruikt voor een wedstrijd.

Er werd in Ruinen voor het eerst in wedstrijdverband door het Paosbergbossie gereden. Dat was het technische deel van het parcours.

Er werd in Ruinen voor het eerst in wedstrijdverband door het Paosbergbossie gereden. Dat was het technische deel van het parcours. Foto: Jans Schulting

Niet voor niets dat Jan Koster van WTC Ruinen zijn verhaal met een brede glimlach doet. „Het was echt boven verwachting. We hadden gerekend op 120 tot misschien 150 deelnemers, bij de voorinschrijving gingen we al richting de 200. Dat was al heel mooi, maar dan ook nog het prachtige weer en dat we geen enkele tegenslag hebben gehad. Super.”

Nieuws

Meest gelezen