Er zit weer volop leven in sportcafé De Marse in Ruinen, de pachters hebben plannen te over

Midden in de coronapandemie gingen Wilco Koster en Ingrid Koekoek de uitdaging aan om het Sportcafé De Marse in Ruinen een nieuw bestaan te geven. Na de complete metamorfose was het stel er klaar voor, maar konden ze slechts zes weken aan de weg timmeren.

Ingrid Koekoek en Wilco Koster nemen de week weer even door, er komt steeds meer leven in de brouwerij. Op de achtergrond vergaderen de volleyballers.

Ingrid Koekoek en Wilco Koster nemen de week weer even door, er komt steeds meer leven in de brouwerij. Op de achtergrond vergaderen de volleyballers. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

„We moesten weer dicht vanwege corona, maar nu draaien we lekker en gaan we van alles organiseren”, zegt Wilco strijdvaardig. In een hoekje vergaderen drie mensen van de volleybalvereniging, achter de wand wordt druk gebiljart door leden van De Tump en in de zaal is de training van de volleybalvereniging in volle gang. Wilco en Ingrid zien het allemaal met tevredenheid gebeuren, want dat is precies wat ze willen: leven in de brouwerij.

Nieuws

Meest gelezen