Feestavond van Stichting welzijn De Wolden voor mensen met een beperking bij het Nolderwoud in Zuidwolde

Wilma Fieten is favoriet bij de jeugd die van Hollandse muziek houdt.

Wilma Fieten is favoriet bij de jeugd die van Hollandse muziek houdt. Artizzl Media / Peter Nefkens

Zaterdagavond 8 april vindt er een muziek en feestavond plaats in de feestzaal van het Nolderwoud in Zuidwolde. Voor coronatijd werd deze activiteit jaarlijks georganiseerd door de stichting welzijn de Wolden, sindsdien werd het door financiële redenen niet meer opgepakt. Tot nu.

Toetsenist Henk Askes die zangeres Wilma Fieten muzikaal begeleidt tijdens haar optredens werkt veel met mensen met een beperking en geeft bij meerdere instanties muziekles. Samen met Wilma besloot Henk het geheel weer op te pakken en een feestavond te organiseren voor deze doelgroep.

Meezingen

Ook Wilma vindt het leuk om voor deze groep mensen te zingen. Ze zingt al jaren op diverse gelegenheden zoals een feesttent vol jeugd en piratenmuziek tot een opening in een museum. Haar nummer ‘ Mijn hart denkt nog altijd aan jou ‘ is favoriet bij de jeugd die van Hollandse muziek houdt. Naast de optredens van Wilma is er volop muziek van diskjockey Hank en kan er meegezongen worden vanaf een karaokescherm.

De zaal aan de Ommerweg 55 is geopend vanaf 20.00 tot 23.00 uur. Kosten voor een kaartje bedragen 10,- en de begeleiding is gratis. Voor meer info: (06) 51071437.