Feestelijke overdracht van nieuwe terrasoverkapping aan Havelter tennissers

Ruud van der Laan deelt geschenkjes uit aan de harde kern van de HTC-bouwploeg. Van links naar rechts: Berry Buitelaar, Ruud van der Laan, Roelof Kassies en Hylke de Graaf. Foto: HTC

Maandenlang hebben ze eraan gewerkt, de vrijwilligers van de Havelter Tennisclub HTC. Gesjouwd, gezaagd, getimmerd met als resultaat op het tennispark een fraaie terrasoverkapping en nieuw materiaalhok, zeg maar gerust materiaalgebouw.

Met name van die overkapping in oerdegelijke Drentse stijl konden het afgelopen weekeinde de leden volop genieten. Dat deden ze tijdens een speciaal tweedaags toernooi dat de wedstrijdcommissie had georganiseerd.

In het zonnetje gezet

HTC-voorzitter Ruud van der Laan maakte tevens van de gelegenheid gebruik om alle vrijwilligers via een traktatie te bedanken voor hun inzet bij dit karwei. Hij zette met name drie HTC’ers in het zonnetje, die de harde kern van de klusploeg vormden. Berry Buitelaar, Hylke de Graaf en Roelof Kassies hebben in de afgelopen winter en voorjaar honderden uren op het tennispark doorgebracht om samen met zo’n 25 mede-clubleden al dat moois uit de grond te stampen.

Voorzitter Van der Laan droeg het materiaalgebouw en de terrasoverkapping symbolisch over aan de vereniging. Aan alle leden, die gezamenlijk het hoogste orgaan binnen HTC vormen. En die nu een welkome verbetering van hun tennisaccommodatie rijker zijn.

Nieuws

menu