Frisse Start in Dorpshuis Over Entinghe Dwingeloo met muziek en uitmarkt

Het Dwingeler dorpshuis Over Entinghe. Aangeleverd foto

Dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo viert het begin van het nieuwe seizoen met de ‘Frisse Start’. Het wordt een soort uitmarkt, waarin aanwezigen kennis kunnen maken met allerlei verenigingen en activiteiten, die in Over Entinghe onderdak vinden. De ‘Frisse Start’ vindt plaats op zaterdag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur.

De dag is er een infomarkt, zijn er vertrouwde gezichten als de Klaverjasgroep en Dieverbridge, maar ook nieuw gestarte groepen als de Dwingeler Dartvereniging en de zwangerschapsyoga en -Pilates van Mums&more. De Tai chigroep geeft om 13.00 uur een demonstratie, waaraan iedereen kan meedoen. De Kledingbank en de bibliotheek houden open huis en je kunt een kijkje nemen achter de schermen bij de Historische Vereniging ‘Dwingels Eigen’.

Springkussen

Ook aan de kinderen is gedacht met onder andere een springkussen, een pannakooi en gymvereniging DOS komt met een tumblingbaan. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken, vooral de pannenkoekenkraam verwacht veel klandizie.

De drie zangkoren in Over Entinghe zorgen om 15.00 uur voor een daverend slotakkoord met een swingende show begeleid door de Dwingelers formatie WestEndJ. Daarna is er natuurlijk nog tijd voor een hapje en een drankje en een gezellige ontmoeting met de Dwingeler dorpsgenoten. De toegang bij deze Frisse Start is gratis.

Nieuws

menu