Gebroeders Klok kopen eerste vaatje nieuwe haring. Opbrengst gaat naar Kinderkampen Havelte en de haring... naar de gemeente Westerveld

Het eerste vaatje is overhandigd aan gemeentesecretaris Debbie Bruijn. Aangeleverde foto

De broers Cor en Johan Klok van het gelijknamige installatiebedrijf in Diever gingen er woensdag tijdens de veiling van de HaringParty Ondernemersfonds Westerveld vandoor met het vaatje nieuwe haring. De opbrengst, liefst 1100 euro, komt ten goede aan Stichting Kinderkampen Havelte.

De veiling vond plaats tijdens de drukbezochte vierde editie van de HaringParty. Deze werd na Dwingeloo, Diever en Frederiksoord ditmaal gehouden bij restaurant Hartenlust in Havelte. Gisteren, een dag nadat de gebroeders Klok zich hadden verzekerd van het vaatje haring, meldden de twee zich op het gemeentehuis in Diever.

Daar werden ze opgewacht door gemeentesecretaris Debbie Bruijn. Aan haar werd het vaatje overhandigd en de taak om de medewerkers van de gemeente Westerveld te verrassen. „Wij wilden de medewerkers van de gemeente een keer waarderen voor het werk wat ze doen. Het is in de volksmond altijd niet goed wat ze doen, maar een keertje een beetje waardering voor de dingen die wel goed gaan mag ook wel”, aldus Johan Klok.

Nieuws

Meest gelezen

menu