Groentotaal A. de Boer uit Ruinerwold is een halve eeuw jong: ‘We moeten echt met z’n allen zorgen dat de steden niet te warm worden’

Op verschillende plaatsen in de regio rond Ruinerwold waren afgelopen weekend kruiwagens met inhoud verstopt. Wie er eentje tegenkwam, mocht deze houden. Een cadeautje van een jarig bedrijf: Groentotaal A. de Boer, dat met ruim honderdvijftig medewerkers door het hele land werkzaam is en meerdere ‘uitrijlocaties’ heeft. Van Venlo tot Zuidbroek en van Hoorn tot Deventer.

Jacob van der Veen en zijn vrouw Aly de Boer tussen de machines met daarvoor één van de tien kruiwagens die afgelopen weekend in de regio te vinden en verdienen was.

Jacob van der Veen en zijn vrouw Aly de Boer tussen de machines met daarvoor één van de tien kruiwagens die afgelopen weekend in de regio te vinden en verdienen was. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Het bedrijf zag een halve eeuw geleden het levenslicht in Assen en kreeg in 1991 ook in Ruinerwold een vestiging. Met dank aan de liefde. Wie over Haakswold rijdt, vermoedt niet dat dit zo’n groot bedrijf is dat tegenwoordig veel meer doet dan tuinen aanleggen en onderhouden.

Nieuws

menu