Groep Wakker Staphorst wil waarheid uitdragen over corona, vaccineren en wereldwijde controle

In de gemeente Staphorst is sinds kort de groep Wakker Staphorst actief. Via Telegram zijn nu 264 mensen aangesloten. Dat worden er steeds meer. De groep is uiterst kritisch over vaccineren tegen het coronavirus en wil dat mensen de waarheid gaan zien. Die waarheid is dat de mensheid afstevent op wereldwijde controle.

Vaccineren gebeurt volgens Wakker Staphorst om wereldwijde controle te krijgen over mensen.

Vaccineren gebeurt volgens Wakker Staphorst om wereldwijde controle te krijgen over mensen. Foto: Martijn Bijzitter

Wakker Staphorst hield twee informatieavonden in d’ Olde Skoele Rouveen op 7 en 14 september. Initiatiefnemer van de avonden was Actiegroep De Lichtmis, die ook protesteert tegen het stikstofbeleid, waardoor boeren in het gedrang komen. Dat de boeren hun vergunning mogelijk verliezen en tegen onteigening aankijken als ze dichtbij natuurgebieden wonen, zou allemaal te maken hebben het hetzelfde streven van de elite om controle te krijgen.

Tom Zeilemaker uit Staphorst is lid van deze actiegroep. „Ik was eerder bij een bijeenkomst in Laren en dacht: dit moeten de mensen in Staphorst ook weten. Het wordt tijd dat mensen wakker worden en zien wat er gebeurt in de wereld. We hebben twee avonden gehad, beide zaten ramvol. Ze noemen ons wappies en daar ben ik trots op.” Het gaat volgens Zeilemaker om meer dan corona alleen. „We stevenen af op een wereldwijde controle.”

Sprekers

Op de eerste avond sprak huisarts Frank Roodenburg van de Stichting Artsen voor Waarheid. Volgens de stichting is het corona ‘vaccin’ een nooit eerder toegepaste experimentele gentherapie waarbij synthetisch mRNA wordt ingespoten bij gezonde mensen met mogelijk blijvende wijziging aan het DNA als gevolg.

Op de tweede avond spraken advocaat Arno van Kessel en huisarts Berber Pieksma. Het duo is ook fel gekant tegen het vaccineren tegen Covid-19. Covid is volgens Artsen voor Waarheid en advocaat Van Kessel geen virus. Het is een biologisch wapen dat wordt ingezet om de hele wereld mee onder controle te krijgen. Vervreemding, verdrukking en vervolging zijn de drie ‘v’ die de mensheid te wachten staan. De bewijzen zijn alom tegenwoordig. „Het gebeurt ook helemaal niet stiekem.”

Bill Gates zou dit project al in 2015 hebben opgestart om mensen willoos te maken. De qr-code is door volgens Van Kessel het levende bewijs van. Op de laatste avond ging het ook over het geloof en de code, volgens sommigen het teken van de duivel, zoals dit in Bijbelboek Openbaring aan de orde komt.

Artsen voor Waarheid wil ervoor zorgen dat Rutte, De Jonge, maar ook demissionair ministers Ollongren, Grapperhaus, Kaag en hun medewerkers vanwege de vaccinatiecampagne worden veroordeeld. Dit zou misdadig zijn.

Wakker Staphorst heeft een kanaal op Youtube met 296 abonnees.