Harpiste Maaike Bosscher verzorgt gastoptreden bij Vriendenconcert Mannenkoor Uffelte

Het Mannenkoor Uffelte geeft een vriendenconcert. Foto: Daniëlla Prent

In café-restaurant Frederikshaven in Uffelte vindt zondagmorgen 14 november een uniek optreden plaats. Dan geeft het Mannenkoor Uffelte, samen met harpiste Maaike Bosscher uit Uffelte, een koffieconcert.

Dit concert, waarbij de Vrienden van het Mannenkoor Uffelte vrij entree hebben, staat onder de bezielende leiding van dirigent Bert Koster. Ook dit jaar is een aantal mooie nieuwe liedjes ingestudeerd. Harpiste Maaike Bosscher speelt prachtige muziek uit Wales en van Piazolla (tango-muziek).

Het Mannenkoor Uffelte bestaat uit mannen uit Uffelte, maar ook uit omliggende dorpen als Havelte, Wittelte, Ruinerwold, Ruinen, Hees en zelfs uit Steenwijk. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire, waarbij het zingen van liedjes in de eigen Drentse streektaal, een belangrijk onderdeel is. En daarnaast staan er vele heel gezellige Nederlandstalige liedjes op het repertoire, maar ook wordt er Engels en Duits gezongen. Belangstellenden kunnen een keer (gratis) mee oefenen of luisteren op maandagavond in De Molensteen te Uffelte, de thuisbasis van het koor. Het concert begint om 11.00 uur, toegang met QR-coronacode.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij De Molensteen, 0521-351220, bij Roelof de Jonge, 06-30257990 en bij Kor Reins, 0521-351330.

Nieuws

Meest gelezen