Henk van Zomeren is clubheld van S.V. Nieuwleusen

Henk van Zomeren kreeg een oorkonde uit handen van Erwin van Leussen. S.V Nieuwleusen

Nieuwleusen - Henk van Zomeren is vrijdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van S.V. Nieuwleusen door voorzitter Erwin van Leussen in het zonnetje gezet. Van Zomeren is uitgeroepen tot clubheld van de amateursport in de gemeente Dalfsen 2018.

Van Zomeren is bijzonder actief bij de bouw van het nieuwe clubgebouw. ‘Hij is er dag en nacht te vinden’, zei van Leussen. Henk van Zomeren kreeg van de voorzitter een oorkonde. Tijdens de recepties van voetbalverenigingen S.V. Nieuwleusen en USV benadrukten de beide voorzitters de belangrijke rol en inbreng van de vrijwilligers bij de voetbalverenigingen.

Betrokkenheid

Voorzitter Erwin van Leussen sprak van verbondenheid en betrokkenheid bij het vrijwilligerskorps van de vereniging . ‘Zonder de inzet van onze vrijwilligers zou het balletje niet rollen’, zei hij. Michiel Smudde (USV) bedankte in het bijzonder de groep binnen de vereniging die zich OLC laat noemen (Ouwe Lullen Club). ‘Deze mannen op leeftijd verdienen eigenlijk een lintje’, aldus Smudde. Ondanks de grote groep vrijwilligers bij de beide verenigingen, kunnen ze nog wel wat extra handen gebruiken.

Nieuws

menu