Hotel Frederiksoord breidt uit met overname bed en breakfast De Bakkerij: achttien extra slaapplaatsen

Het huis van de buurman komt maar één keer te koop. Uitbater Marcel Vos van Logement en Gasterij Frederiksoord moet er om lachen. Het ging voor hem niet op. De eerste keer in 2013 liet hij aan zich voorbijgaan, de tweede kans heeft hij nu met beide handen aangegrepen. B&B De Bakkerij in Frederiksoord wordt een dependance van Hotel Frederiksoord.

Eigenaren Marcel en Ginie Vos van Gasterij Logement Frederiksoord met in hun midden de nieuwe chef-kok Marco uit Zwolle.

Eigenaren Marcel en Ginie Vos van Gasterij Logement Frederiksoord met in hun midden de nieuwe chef-kok Marco uit Zwolle. Foto: Gerrit Boer

Het is best bijzonder om in coronatijd te investeren om te groeien. Zeker in de horeca. Dat beseffen Marcel en Ginie Vos maar al te goed. Ze slaan zich bijzonder goed door de crisis. „Door goed op de kosten te letten en met hulp van de verhuurder van de gebouwen, de Maatschappij van Weldadigheid”, zo vertelt Marcel Vos, die er aan toevoegt dat het niet uitkeren van zijn ondernemersloon ook flink bijdraagt aan het feit dat hij ook in deze lastige coronatijd nog steeds goed het hoofd boven water kan houden.

Toegehapt