Ichelle Alberts van start als adviseur social media

Ichelle Alberts is adviseur in social media. Foto: Benny Spin

Het dorp de Wijk is een onderneemster rijker, want per 1 september is Ichelle Alberts van start gegaan met haar bedrijf Ichelle Alberts Design. Het ondernemerschap zit de familie Alberts in het bloed, want ook vader Wichard en moeder Ingrid zijn beide ondernemer van beroep. Dus de appel valt in dit geval ook niet ver van de boom.

Ichelle zit in het laatste jaar van haar opleiding Ondernemerschap en Retail Management in Leeuwarden en heeft al enige ervaring met social media en alles wat daarbij komt kijken. Als social media-expert gaat ze bedrijven helpen bij het adviseren voor goed werkende social mediastrategieën en het bedenken en maken van grafische ontwerpen. ‘Vroeger’ hoefde je je alleen maar druk te maken over het aantal volgers op sociale media, de rest gebeurde vanzelf. Tegenwoordig is een strategie belangrijker.

Gericht te werk

Voor veel ondernemers is social media geen dagelijkse bezigheid en vaak iets wat ze er even bij moeten doen, zo weet ze uit ervaring. Als social media Expert wil ze daarom gerichter te werk gaan. „De klanten kiezen zelf wat zij willen lezen, bekijken en beluisteren. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf hier tussen staat om meer bekendheid te genereren. Wij kunnen een plan of strategie opzetten en ze daarbij helpen.”

Ichelle Alberts Design biedt verschillende pakketten aan. Variërend van: social media post of logo’s tot posters, brochures of menukaarten. „Ik vind het ook belangrijk om het totaal plaatje, de zichtbaarheid in beeld te brengen.”

Info: www.ichellealbertsdesign.com

Nieuws

menu