Ike Visser uit Frederiksoord neemt Jochem Myjer mee de wolken in voor nieuw televisieprogramma

Een bijzondere opdracht voor Ike Visser. De bekende ballonvaarder uit Frederiksoord neemt in het nieuwe tv-programma Jochem in de Wolken, cabaretier Jochem Myjer mee over de mooiste plekken in Nederland. Terwijl Visser de ballon vakkundig over de natuur vaart, vertelt de komiek over het natuurgebied dat onder de twee te zien is.

Ballonvaarder Ike Visser uit Frederiksoord en cabaretier Jochem Myjer in de mand tijdens de opnamen voor het nieuwe tv-programma Jochem in de Wolken. 

Ballonvaarder Ike Visser uit Frederiksoord en cabaretier Jochem Myjer in de mand tijdens de opnamen voor het nieuwe tv-programma Jochem in de Wolken.  Eigen foto

Begin dit jaar kwam Visser in contact met de bedenkers van het tv-programma. Die hadden het idee om in een luchtballon over de Nederlandse natuur te varen en er over te vertellen, Omdat er een link gelegd was met het Wereld Natuurfonds (WNF), werd de Frederikoordse Ike Visser benaderd. De ballonvaarder vaart namelijk twee WNF-ballonnen. Al in februari vond een eerste pilotopname plaats „Dat was hier in Frederiksoord”, vertelt Visser. „Op een prachtige sneeuwdag zijn we in Frederiksoord opgestegen en in Wilhelminaoord geland. Het leverde prachtige beelden op en iedereen was direct enthousiast.”

Nieuws

Meest gelezen