'In de krochten van Breugel' van Han van Hagen uit Zuidwolde kan eindelijk worden opgevoerd

De kunstenaar Han van Hagen. Eigen foto Han van Hagen

Het kan dan eindelijk toch, de Kunstvoorstelling van kunstenaar Han van Hagen uit Zuidwolde in Beeldentuin Witharen. Al twee keer werd de Kunstvoorstelling ‘In de krochten van Breugel’ geannuleerd vanwege de coronapandemie.

Han van Hagen is een bekende kunstenaar uit Zuidwolde. Met zijn etsen heeft hij op veel verschillende plaatsen in het land geëxposeerd. Als conservator van Beeldenpark de Havixhorst in Schiphorst heeft hij al vele exposities samengesteld.

Zijn interesse in de kunst is groot. Zo heeft hij al verschillende lezingen op zijn naam staan over kunstenaars en stromingen uit de geschiedenis van de kunst. Hij dompelt zich daarbij onder in de archieven en weet de gegevens die hij verkrijgt op een zeer smeuïge wijze aan het publiek over te brengen.

Hij wist al vele bezoekers van deze lezingen de afgelopen jaren, ook in Beeldentuin Witharen, met zijn kennis en zijn vertelkunst, aan zich te binden. De kunstvoorstelling ‘In de krochten van Breugel’ belooft ook weer een boeiende avond te worden.

De voorstelling wordt gehouden op 26 augustus om 20.00 uur in galerie de Schaapskooi van Beeldentuin Witharen, Witharenweg 24 in Witharen. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Kosten: 10 euro, reserveren is verplicht: info@atelierwitharen.nl; 06-52344304

Nieuws

menu