Kapsalon Hair to Day in Diever bestaat vijf jaar

Kapster Saskia in actie, vader en baby worden bijna tegelijk geschoren. Aangeleverde foto

Kapsalon Hair to Day van Saskia Schoemaker-Kuiper in Diever bestaat deze maand vijf jaar. Saskia is 31 jaar en sinds haar 15de werkzaam in het kappersvak.

„Op mijn 15de kreeg ik de kans om bij een herensalon in Meppel te mogen proeven van het kappersvak. Daar leerde ik knippen en de basiswerkzaamheden van het kappersvak. Op mijn 16de ben ik de kappersopleiding gaan doen in Hoogeveen”, vertelt ze enthousiast.

„Door de jaren heen heb ik bij verschillende salons gewerkt. Van een old school dorpskapper tot salons met buitenlandse achtergrond en van verschillende manieren van werken tot bedrijfsleidster. Hier heb ik op vele disciplines en vlakken veel van geleerd en ervaring opgedaan. Die kennis en ervaring gebruik ik tot de dag van vandaag in de salon.”

Enorm trots

In januari 2017 startte ze Hair to Day en dat deed ze naast een fulltime baan. „Elk vrij uurtje heb ik besteed aan de opbouw van mijn salon en daar ben ik enorm trots op.”

Saskia staat voor kwaliteit, aandacht en persoonlijk advies met een huiselijk sfeertje. „Luisteren, meedenken en kijken naar de behoefde van de klant en het haar is voor ons vanzelfsprekend. De verzorging en kwaliteit van het haar is daarom ook erg belangrijk. Regelmatig worden, via een online webinar, trainingen gevolgd om de kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de klant. De gehele maand februari ontvangen klanten vijf procent korting op een behandeling. „Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen van mijn klanten en we gaan nog vele mooie ‘haar’ jaren tegemoet.”

Info op de facebookpagina van Hair to Day.

Nieuws

menu