Kerst in de Theaterschuur in Linde

Leden van De Ekelbloazers uit Zuidwolde stonden ergens aan het slot van de route.

Leden van De Ekelbloazers uit Zuidwolde stonden ergens aan het slot van de route. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

In de Theaterschuur Linde wordt op twee avonden een avondprogramma gebracht dat geheel in het teken van Kerstmis staat. Het programma zit vol met verhalen, liederen, gedichten, glühwein en midwinterhoorns.

In de feestelijk versierde theaterschuur in Linde presenteren Marga Kool en Jan Veenstra op dinsdag 20 en woensdag 22 december dit programma in de kerstsfeer. Buiten bij de versierde ingang achter de boerderij krijgt het publiek vanaf 19.00 uur alvast een opwarmertje met vuurkorven, glühwein en de midwinterhoorns van de Ekelblaozers uit Zuidwolde.

Om 19.30 uur start het binnenprogramma met bekende en minder bekende kerstliederen door Corin Tholen en Martijn Jager. Corin Tholen uit Zuidwolde is sopraan en treedt solo op met liederen en opera/operette-repertoire. Ook zingt ze in enige vocale ensembles. Martijn Jager uit Groningen ging na zijn studie aan het conservatorium optreden als concertpianist. Intussen richt hij zich ook op koordirectie.

Verder zijn er kerstverhalen en gedichten door Marga Kool en Jan Veenstra. Marga Kool en Jan Veenstra uit Linde zijn beide schrijver en samen eigenaar van de Theaterschuur en treden op met verhalen, gedichten en columns. Beide schrijven ook theaterstukken.

Reserveren via het contactformulier op www.theaterschuurlinde.nl of 0523-234001