Kersverse inwoners maken in raadzaal kennis met gemeente Westerveld tijdens kennismakingsbijeenkomst

De kersverse inwoners van Westerveld werden in de raadzaal verwelkomd door de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris. Foto: Gemeente Westerveld

De eerste kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners van Westerveld is een feit. Inwoners die zich nieuw vestigden in Westerveld konden zich aanmelden voor een bijeenkomst met het college om kennis te maken. Donderdag 16 maart de kersverse inwoners van Westerveld in de raadzaal verwelkomd door de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris. Ook D66 raadslid Anke Oosterhuis was aanwezig.

Op een informele manier werd er informatie gedeeld over de gemeente, het gemeentehuis en het college en de gemeenteraad. De inwoners konden zich ook voorstellen en hun eerste ervaringen delen. De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding door het gemeentehuis. Er werd een ronde gemaakt langs de B&W kamer, de kamers van het college en alle kunstwerken.

Tweemaal per jaar

Tweemaal per jaar houdt gemeente Westerveld een kennismakingsbijeenkomst met het college van Westerveld. „Bent u onlangs naar de gemeente verhuisd en nieuwsgierig naar onze gemeente? Meld je dan aan voor de eerstvolgende kennismakingsbijeenkomst”, roept de gemeente op. De volgende bijeenkomst is op donderdagavond 5 oktober. Aanmelden kan via telefoonnummer 14 0521 of info@gemeentewesterveld.nl onder vermelding van: kennismakingsbijeenkomst.

Als nieuwe inwoner kun je ook een welkomstpakket aanvragen. In dit pakket zitten onder andere de informatiegids, de Cultuurgids, een magazine van de Beweegcoaches, een wandelkaart en andere interessante informatie over de gemeente. Het pakket is via de gemeentelijke website en aan de balie aan te vragen.

Nieuws

menu