Kidsfestijn van Ravotti in Ruinen werd een groot succes

Blije gezichten tijdens het Kidsfestijn in Ruinen. Foto: Jans Schulting

Op de Nationale Burendag, zaterdag, hield speeltuinstichting Ravotti een kleurrijk Kidsfestijn op het evenemententerrein aan de Neuzendijk in Ruinen. Zo’n 150 kinderen kwamen hier op af om te klimmen, te glijden, te springen en spelletjes te doen.

Verspreid over het terrein waren springkussens, een stormbaan en meerdere matten met spelletjes neergezet die kinderen stimuleerden om lekker buiten te spelen. Naast alle speelmogelijkheden was er ook een kraampje met drankjes, een watertap en een heuse limonadekabouter. Verder konden kinderen een glittertattoo laten zetten en was er een kraampje met leuke gadgets en flyers van verschillende sportverenigingen in Ruinen.

Tijdsblokken

Dankzij de online kaartverkoop konden de bezoekersaantallen verspreid worden over de middag in tijdsblokken van een uur. Daardoor bleef het aantal aanwezigen steeds overzichtelijk en veilig. De aanwezigen vertrokken allen met een glimlach op het gezicht en de intentie om volgend jaar weer te komen. Voor iedere jonge bezoeker was er fruit en een mooie bidon voor water. Volgend jaar zal het evenement plaatsvinden op zaterdag 24 september.

Nieuws

menu