Kleding- en kidsbeurs in Ruinerwold voor stichting Opkikker

Eerdere najaarsbeurs in dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold.

Eerdere najaarsbeurs in dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold. Foto: Kidsbeurs

Dorpshuis de Buddingehof wordt vrijdag 21 april omgetoverd tot een gezellige beurs met verkoop van tweedehands kinderkleding, speelgoed en babyspullen. Deze vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur. De organisatie heeft als het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Opkikker.

Bij de najaarseditie afgelopen oktober is maar liefst 500 opgehaald voor Stichting Opkikker. Deze stichting is 100% afhankelijk van donaties, sponsors en wervingsacties.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers ook je oude mobieltjes en inktcartridges inleveren, deze worden gerecycled en Stichting Opkikker ontvangt voor ieder toestel een vergoeding. Daarnaast is er een loterij met spectaculaire prijzen, waarvan de opbrengst volledig aan Stichting Opkikker wordt gedoneerd.

Kidsbeurs

Er is een divers aanbod aan kinderkleding, speelgoed en babyspullen. Qua aanbod wordt er door de standhouders rekening gehouden met het aankomende voorjaars- en zomerseizoen. Ook de opbrengsten van de verhuur van tafels worden gedoneerd aan Stichting Opkikker. Meer informatie is te vinden op Facebook: ‘Kringloopje Ruinerwold’ en ‘Kidsbeurs Ruinerwold’.