Koninklijk lintje voor ijverige vrijwilligster Willie Moes uit Balkbrug

Willie Moes ontvangt de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Maarten Offinga. Foto: Aangeleverde foto

Willie Moes uit Balkbrug heeft maandagochtend in M.F.C. Trefpunt in Balkbrug een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Maarten Offinga.

Willie Moes zette zich bijna 40 jaar belangeloos in als vrijwilliger voor allerlei plaatselijke en regionale organisaties en dan ook nog eens in diverse functies. Hierbij was het secretariaat iets wat haar vooral goed lag maar ook gastvrouw, bardiensten, penningmeester en andere ondersteunende werkzaamheden werden plichtgetrouw opgepakt. Door een afnemende gezondheid heeft ze er helaas, te vroeg aldus Willie, een punt achter moeten zetten.

Willie begon haar vrijwilligersloopbaan bij de PKN gemeente Oud Avereest in 1984. Verder werkte ze pro Deo bij de Reestlandkoeriers, De regiokring Oost van de KNHS, Vrouwen van Nu, Balkbridge, Molen de Star, M.F.C. Trefpunt, Landschap Overijssel, Huurderorganisatie Vechtdal, Wandelgroep de Reestlopers en De Zonnebloem. Functies die ze niet allemaal tegelijk bekleedde, maar een stuk of vier gelijktijdig was geen uitzondering.


Nieuws

menu