Kunstwandelingen in Diever zijn samengevoegd

Bezoekers in het atelier van Netty Mulder. Foto: Marcella Kleine

Twee kunstzinnige evenementen in Diever zijn samengevoegd. Het gaat om de succesvolle kunstwandelingen van het winterse ‘Rondje Diever Kunst en Ambacht’ en de ‘Kunstwandeling Diever’, die jaarlijks in juni plaatsvindt.

In het nieuwe jaar zijn beide evenementen samengevoegd tot Kunstwandeling Diever. Dat betekent volgens het eveneens samengevoegde bestuur vier keer reuring in het dorp.

In het tweede weekend van februari, april, juni én november tussen 11.00 en 16.30 uur stellen kunstenaars en ambachtslieden hun atelier, galerie of werkplaats open voor publiek. Daarmee biedt Diever opnieuw een podium voor kunstzinnige en ambachtelijke uitingen en dus in 2023 meer verspreid over het jaar, te beginnen op 11 februari.

Ruimte voor meer

Het bestuur is al ver met de organisatie en kan mu al een interessante route samenstellen. „Maar er is ruimte voor meer, iedereen kan zijn of haar kunstuiting of ambacht onder de aandacht brengen tijdens de genoemde weekenden”, laat het bestuur weten. Gastexposanten uit de gemeente Westerveld kunnen zich nog aanmelden tot 22 december. Voor meer informatie: www.kunstwandelingdiever.nl of mail naar info@kunstwandelingdiever.nl

Nieuws

menu