Kunstweekend en landgoedfair bij Villa Blauwhemel

Kunstweekend bij Villa Blauwhemel. Eigen foto

De Kunstdames houden op zaterdag 11 en zondag 12 september wederom een kunstweekend bij Villa BlauwHemel in Diever. Deze keer in het kader van de opening van de Cultuurbrink van Drenthe.

Op zondag 12 september vindt in de prachtige tuinen van Villa Blauwhemel de eerste editie van Landgoedfair Diever plaats. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 18.00 uur volop genieten van lifestyle en luxury goods, delicatessen en producten uit de natuur, maar ook van kunst en cultuur. Aanmelden voor de fair kan via www.landgoedfairdiever.nl aanmelden voor gratis toegang.

In Galerie Souterrain BlauwHemel presenteren De Kunstdames, die al 25 jaar actief zijn in het kunstveld, werk van diverse kunstenaars. Fotografe Deborah Roffel, bekend van onder meer haar fotowerk met voetballer Evgeniy Levchenko, is gevraagd ter plekke portretfoto’s te maken. Zij doet dat op zondag tussen 11.00 en 17.00 uur, aanmelden via [email protected] voor een prijs vanaf 75 euro. Info: www.deborahroffel.com

DK POP-UP

Vorig jaar zijn De Kunstdames tijdens de eerste lockdown gestart met een online Depotverkoop om de kunsten in een moeilijke tijd te ondersteunen. DK POP-UP is een vervolg op dit initiatief en zet zich in om kunst op een laagdrempelige manier, voor een breed publiek, toegankelijk te maken. De DK POP-UP is zaterdag 11 en zondag 12 september tussen 11.00 en 18.00 uur geopend en is vrij toegankelijk. De Kunstdames presenteren grafiek, keramiek, schilderijen, tekeningen, objecten en fotografie van diverse kunstenaars uit hun netwerk, in vooral de prijsklasse tussen 25 en 500 euro.

Nieuws

Meest gelezen