Laatste Rondje Diever Kunst en Ambacht staat voor de deur

De deelnemers aan het Rondje Diever. Foto: Marius Visser

Het laatste Rondje Diever Kunst en Ambacht staat alweer voor de deur. Op 9 en 10 april zijn ook nieuwe gastkunstenaars te zien op de locaties. De vorige twee Rondjes zijn goed bezocht en de reacties waren lovend.

Dit keer zijn nieuwe gastkunstenaars aanwezig in het dorpscentrum ‘Hart van Diever’ en bij restaurant Villa Blauwhemel in het souterrain. Mogelijk zijn ook de molen én de wereldwinkel op zondag open.

Extra in ‘t Hart van Diever is sneltekenaar Piet-Hein Zijl aanwezif. Die kan van een persoon in tien minuten een portret maken voor € 10,-. Hiervan gaat dan € 9,- naar Giro555 ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Het Rondje Diever biedt de bezoekers een grote diversiteit aan kunstweken en ambacht. Meer dan 20 deelnemers op zo’n 16 locaties laten hun werk zien in huis, werkplaats, atelier of galerie en zijn zo mogelijk ook aan het werk. De routekaarten liggen klaar op de
deelnemende locaties en bij supermarkt Coop, de route kan al wandelend of fietsend afgelegd worden. Zie ook www.rondjediever.nl.

Nieuws

menu