Ruinen heeft eerste Drenthe hike: interactieve wandeling van 15 kilometer vertelt verhaal van Ruinen en lokale voedselproducenten

Je wordt nu nog vreemd aangekeken wanneer je langs een wandelpad in de natuur een beetje naar jouw smartphone zit te gluren. Je ziet de irritatie van de grijzende fietsers. ‘Kan die man zelfs in de natuur niet zonder zijn mobieltje?’ Die fietsers moesten eens weten dat dit juist de nieuwste attractie is voor toeristisch Drenthe.

De Drenthe Hike Foodsteps Ruinen is eigenlijk een wandeling over 15 kilometer, maar deze is ook prima met een step te doen.

De Drenthe Hike Foodsteps Ruinen is eigenlijk een wandeling over 15 kilometer, maar deze is ook prima met een step te doen. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Foodsteps Ruinen is de eerste Drenthe hike. Deze interactieve wandelroute over 15 kilometer vertelt het verhaal van Ruinen en de lokale voedselproducenten. Een leerzame route door een afwisselend landschap rond het brinkdorp. Natuurlijk het nationaal park Het Dwingelderveld, maar ook de weilanden aan de andere kant van het dorp.

Nieuws

menu