Lentefeest ‘’ Hap, slik, weg!’ in Zuidwolde

Theaterkuil De Falieberg, bijna altijd wel vol.

Theaterkuil De Falieberg, bijna altijd wel vol. Foto: Karin Boer

Stichting Tonckensdierenpark houdt dinsdag 2 mei weer het Lentefeest. Poppenspeelster Maartje de Bruin is hiervoor uitgenodigd, zij is een zeer ervaren speelster die door het hele land voorstellingen speelt.

Maartje is de drijvende kracht achter Handig Theater en komt speciaal op verzoek van de stichting naar Zuidwolde met de voorstelling ‘Hap, slik, weg!’. Het poppentheaterstuk gaat over vriendschap, wat je wel en niet lust en over groeien en bloeien. De voorstelling is geschikt voor peuters en voor kinderen tot en met groep 4. Plaats van handeling is de Theaterkuil in het Faliebergbos in Zuidwolde, inloop vanaf 10.30 uur en aanvang van de voorstelling 11.00 uur. Het theaterstuk duurt 45 minuten.

Na afloop is er voor iedereen nog wat lekkers, kunnen de poppen bekeken worden, kinderen mogen ermee ‘highfiven’ of op de foto en ze mogen zelfs een kijkje achter het decor nemen. Entree is een vrije bijdrage en aanmelden is niet nodig. Bij slecht weer wordt op de Facebookpagina van Stichting Tonckensdierenpark een alternatieve locatie bekendgemaakt.