Makelaar Pascal Hentenaar geëerd voor 40-jarig NVM-bestaan: ‘Een vak met spanning, emotie en geld’

Het 40-jarig NVM-bestaan van makelaar Pascal Hentenaar uit Zuidwolde werd in januari maar in de ijskast gezet, corona maakte een feest onmogelijk. De hoofdpersoon zelf had er niet meer aan gedacht, maar werd vrijdagmiddag volledig verrast in de vestiging in Hoogeveen. Met dank aan zijn vrouw Dieneke.

Bloemen, een kunstwerk en een oorkonde voor jubilaris Pascal Hentenaar uit Zuidwolde, hem aangeboden door NVM Drenthe-voorzitter Gerben Zandbergen uit Meppel.

Bloemen, een kunstwerk en een oorkonde voor jubilaris Pascal Hentenaar uit Zuidwolde, hem aangeboden door NVM Drenthe-voorzitter Gerben Zandbergen uit Meppel. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De 68-jarige Pascal Hentenaar was naar kantoor gegaan met het idee dat er een bespreking gepland stond over een nieuwbouwproject. Eenmaal binnen werd hij overweldigd door de aanwezigheid van familie, collega’s en vrienden. Zijn vrouw had een verrassingsfeestje georganiseerd en had kon dit geheim wél bewaren. „Dit is wel heel bijzonder, meestal verraadt Dieneke zulke geheimpjes wel”, lachte de jubilaris.

Nieuws

menu