Influencer knalt Lamborghini met 250 over A28 bij Assen. Raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft de Lamborghini in beslag genomen nadat influencer Chahid Charrak bijna 100 kilometer te hard over de A28 reed.

De politie heeft de Lamborghini in beslag genomen nadat influencer Chahid Charrak bijna 100 kilometer te hard over de A28 reed. Foto: Politie Verkeer Noord-Nederland. Bewerking DVHN

Influencer Chahid Charrak (32) is zijn rijbewijs kwijt nadat hij met 250 kilometer per uur over de A28 tussen Assen en Beilen reed. De politie had zijn Lamborghini Huracán al snel in het vizier en wist de man snel aan de kant te krijgen. Na een snelheidscorrectie bleek de Charrak 96 kilometer te hard hebben gereden.

Zijn rijbewijs was hij dus kwijt. Probleem was dat hij zijn rijbewijs niet eens bij zich had. Hierop besloot de politie dan maar zijn Lamborghini in beslag te nemen. Die krijgt Charrak weer terug als hij zijn rijbewijs komt inleveren. De Lamborghini kost ongeveer €320.000. „Gezien de dure sportauto zal dit waarschijnlijk niet zo lang duren”, schrijft de politie op Instagram.

In zijn eigen stories op Instagram is te zien hoe de politie zijn Lamborghini in beslag neemt en hoe hij autoloos achterblijft voor het bureau. Het is niet voor het eerst dat Charrak zijn rijbewijs is kwijtgeraakt.

Of er nog verdere stappen volgen tegen de snelheidsduivel, is aan de officier van justitie. Maar de komende tijd kan Charrak rondjes rijden in zijn Lamborghini in ieder geval vergeten.