Margriet Bolding maakt tuinentournee, Tuintheater Kleur je Hart biedt meer activiteiten

Margriet Bolding treedt op in tuinen. Eigen foto

In het Tuintheater van atelier Kleur je Hart van Susanne Hurenkamp uit Geeuwenbrug, wordt zondag 8 augustus een cabaretvoorstelling gegeven door Margriet Bolding uit Dwingeloo. De voorstelling ‘Familie te Koop’ is te zien na aanmelding via de mail op [email protected] en begint om 15.30 uur, inloop om 15.00 uur aan de Rijksweg 4.

Bolding geeft een serie van vijf tuinoptredens en begon daar al op zondag 1 augustus mee in Lheebroek. Na Geeuwenbrug is op 15 augustus Frederiksoord aan de beurt (Molenlaan 3, aanmelden [email protected] ), zaterdag 21 augustus aan de van Royenlaan 1 in Vledder (aanmelden [email protected] ) en zaterdag 28 augustus Wapserveen aan het Midden 96, aanmelden ook via Margriet zelf. De aanvangstijden zijn overal hetzelfde, wie in Vledder of Wapseveen wil komen, kan het beste een eigen tuinstoel meenemen.

Margriet speelt ‘Familie te Koop’ als try-out. „Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten? Verkoop ze en kijk of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Er staat vast nog wel een leuke Brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. En koop dan gelijk een broer met oprechte interesse. En neem vanmiddag dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd”, geeft Bolding informatie over haar voorstelling.

Tuintheater

Susanne Hurenkamp heeft de komende maanden nog meer optredens gepland staan in haar Tuintheater aan de Rijksweg in Geeuwenbrug. Bracht het Linnaeus Trio met ‘Herbarium’ op 10 juli al een ode aan de plant, na Margriet Bolding komende zondag staat voor 3 september de opening gepland van een expositie speksteenbeelden. Die zijn gemaakt door cursisten van Susanne Hurenkamp en zijn tot 27 september in de kruidentuin te bewonderen. Er is livemuziek van Claudine. Op 26 september wordt die expositie afgesloten met een Franse middag, compleet met live chansons door Duo Bagage. Dat duo bestaat uit Ton van der Gaag (zang) en Hugo de Jong (piano). Zij brengen een gevarieerd programma van Franse chansons als Aznavour, Montand, Julien Clerc, Henri Salvador, maar ook zangers van de nieuwe generatie, zoals Albin de la Simone en Benjamin Biolay. Sfeer en plezier staan centraal bij het vertolken van voornoemd repertoire.

Op 2 en 16 oktober speelt Susanne dan zelf haar eigen vertel- en poppenvoorstelling Het Lelijke Eendje. Deze is geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er plezier aan beleven. Op 17 oktober staat dan De Vuurvogel geprogrammeerd, een gedanst verhaal van Susanne samen met Hanna van der Gaag.

Info: www.kleurjehart.nl

Nieuws

Meest gelezen