Met de benenwagen door Gods schepping rondom Rouveen, het kan met de Zomerzangavond on Tour

De Dorpszang in Rouveen, de traditionele start van feestweek de Munnikenweek, ging zondagavond niet door. Door corona was het toch te link. Daarom is er nu een Zomerzangavond on Tour. Een wandeling die je aan het denken zet en die de deelnemer anders naar de schepping laat kijken. Thema is „Wat zie jij?”

De Dorpszang in Rouveen, de traditionele start van feestweek de Munnikenweek, ging vorig jaar. Door corona was het toch te link. Daarom werd er toen voor een Zomerzangavond on Tour gekozen.

De Dorpszang in Rouveen, de traditionele start van feestweek de Munnikenweek, ging vorig jaar. Door corona was het toch te link. Daarom werd er toen voor een Zomerzangavond on Tour gekozen. Foto: Streekredactie / Eelco Kuiken

Normaal gesproken kuiert de Rouvener op de eerste zondagavond van de Munnikenweek naar een feesttent om het geestelijke lied te zingen. Samenzang ter ere van de schepping is al sinds jaar en dag de opening van de jaarlijkse feestweek in het religieuze dorp. Nu trekken dorpelingen de wandelschoenen aan om het geestelijke lied onderweg te zien én te horen. De Zomerzangavond on Tour combineert sportiviteit met het geloof.