Muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde start jubileum met concert, het laatste ooit in de sporthal

Woudklank in concert, op 13 november is het de laatste keer in de sporthal. Foto: Compleetinbeeld

Muziekvereniging Woudklank geeft zaterdag 13 november haar jaarlijkse concert. Alle orkesten treden op. Het wordt een bijzondere editie, want het vormt de aftrap van het 50-jarig jubileum dat de vereniging het komende jaar viert.

Er vindt een wisseling van dirigenten plaats. De sporthal in Zuidwolde is vanwege de aanstaande sloop voor de laatste keer het concertpodium.

Het thema ‘oud & nieuw’ komt zowel muzikaal als qua onderwerp terug in de muziekstukken. Tijdens het optreden wordt afscheid genomen van dirigent Henk Veneman, die 35 jaar dirigent van het harmonieorkest was. Thom Zigterman neemt de leiding van hem over. Daarnaast draagt dirigente Marjon Brouwer van het opstap- en opleidingsorkest het (dirigeer)stokje over aan Ilona Slomp. De slagwerkgroep treedt op onder leiding van Giovanni Timmermans.

Het concert in de sporthal begint om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon inclusief een consumptie. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost het 5 euro. Bij de ingang vindt controle plaats op een coronatoegangsbewijs. Meer informatie: www.woudklank.nl.

Nieuws

Meest gelezen