Natuurbeschermingsvereniging annuleert puzzeltocht, maar de boswandeling gaat wel door

De tocht vindt plaats op een andere datum. Foto: Pixabay

De fotopuzzeltocht van Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o. die stond gepland op zaterdag 20 november gaat niet door. Op deze dag kunnen liefhebbers wel deelnemen aan een boswandeling.

De werkgroep jeugd Weer of geen Weer heeft de fotopuzzeltocht geannuleerd in verband met de nieuwe coronamaatregelen. Het is de bedoeling om de puzzeltocht in de nabije toekomst opnieuw in het programma op te nemen.

Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o. laat weten dat er op 20 november wel een boswandeling is, met speciale aandacht voor zaden. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Na de wandeling, tijdens de koffie, kunnen de deelnemers zaden ‘scheppen’ uit de collectie van de NBVIJS. Ook krijgt iedereen een kant-en-klaar pakket met gesorteerde zaden mee naar huis, voor een bloeiende tuin met veel bijen en vlinders.

De wandeling start om 10.00 vanaf het Infocentrum van SBB, Vijverweg 5 in Punthorst. Aanmelden is verplicht, via [email protected] Aan deelname zijn kosten verbonden.

Nieuws

Meest gelezen