Nieuwe editie Nachtelijke Beleving, nu in Havelte

De Nachtelijke Belevingen in Westerveld. Eerst is nu Havelte aan de beurt. Eigen foto

Na de succesvolle en uitverkochte editie in Diever vindt van 23 tot en met 25 september een nieuwe Nachtelijke Beleving plaats in Havelte. Een geheel nieuwe verhaallijn en route staan klaar voor het publiek.

Samen met een gids gaan de bezoekers op pad. Onderweg kan men genieten van kleine voorstellingen op verrassende locaties. Bezoekers die in Diever zijn geweest, kunnen zich opnieuw laten verrassen tijdens deze wandelbelevenis vol theater en muziek in Havelte. Hier gaat het over het thuiswerken en de werkdruk die hoger wordt. Wanneer ben je nog aan het werk en wanneer voel je je nog thuis? In Drenthe is er nog ruimte voor ontspanning in de natuur, maar hoe doe je dat in een wereld waarin grenzen steeds meer vervagen? In de Randstad zijn al vele oplossingen voor het ruimtegebrek en het vinden van andere vormen van ontspanning. Daarom biedt een Randstedelijk bedrijf in Havelte een oplossing. Maar of dit goed zal uitpakken?

Maximaal aantal kaarten

Wegens het succes van de kaartverkoop in Havelte is er opgeschaald naar het maximaal te verkopen kaarten. Vol is nu echt vol. Van 21 tot en met 23 oktober en van 16 tot en met 18 december volgen er nog twee Nachtelijke Beleving edities met geheel nieuwe verhalen in respectievelijk Frederiksoord en Dwingeloo. Kaarten voor alle edities zijn te bestellen via www.roestvrijtheater.nl .

Nieuws

menu