Met plezier bewegen tijdens de Oldskool gymlessen in Nieuwleusen

Sportief bezig in de gymzaal. Foto: Marco Hollak

Kern Gezond Dalfsen Sports4you start in samenwerking met de gemeente Dalfsen op maandag 6 september met de wekelijkse gymlessen voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar onder de naam Oldskool gymlesactiviteiten.

De pilot van Kerngezond Dalfsen in 2020 was zo’n groot succes dat het programma nu een vast onderdeel is geworden.

Buurtsportcoach Marco Hollak vertelt: „Het idee ontstond destijds om volwassenen weer te laten genieten van gymlesactiviteiten die zij op de basisschool ook kregen. Denk hierbij aan apenkooi, trefbal en alle andere leuke spellen van vroeger. Wij gaan nog een stapje verder, want ook bootcamp en andere activiteiten gericht op kracht en uithoudingsvermogen komen voorbij.” De lessen worden verzorgd door Evaline Ridderikhoff . Zij richt de lessen zo in, dat die voor beginnende én ervaren bewegers leuk zijn. Elke keer staat er wat anders op het programma. Plezier staat voorop.

De eerste les op maandag 6 september is in een sporthal van Kulturhus De Spil. Aan deelname zijn kosten verbonden. Aanmelden kan telkens tot een dag voor de start van de les via de website www.dalfsenbeweegt.nl onder het kopje Oldskool Gymles.

Neem met vragen of voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Marco Hollak via [email protected]

Nieuws

Meest gelezen