Ontdek de woestijn tijdens dorpsgesprek bij de Clemenskerk in Havelte met Caroline Froeling

De Clemenskerk in Havelte. Thomas Jut

Het dorpsgesprek in Havelte is terug van weggeweest. Na een lange coronastilte wordt op zondag 25 september de draad weer opgepakt. Om 16.00 uur komt Caroline Froeling vertellen over wat haar bezighoudt in de Clemenskerk van Havelte.

Caroline is een inwoner van Havelte en zij organiseert ontdekkingsreizen naar de woestijn. Caroline is een goede verteller en weet goed te duiden wat haar drijft om de woestijn op te zoeken. Zoals op haar website te lezen staat: „Vele malen ben ik in de woestijn geweest. Eerst naar de Sinaï woestijn in Egypte en later naar de Wadi Rum woestijn in Jordanië. De woestijn doet iets met je, dat ervaar ik telkens weer. Er gaat een grote kracht en wijsheid uit van de oorverdovende stilte, de eenvoud en puurheid van de woestijn. Het nodigt uit om zelf stil te worden en in jezelf af te dalen. “

De start van de nieuwe reeks Dorpsgesprekken is op zondag 25 september om 16.00 uur. Vanaf half 15.30 uur is er inloop met koffie en thee. Caroline gaat ongeveer drie kwartier vertellen waarna er ruimte is voor vragen. Na afloop is er ruimte om na te praten met Caroline en elkaar.

Nieuws

menu