Open Atelier-weekend By Wemke in Diever

Atelier By Wemke is dit weekend extrafeestelijk voor iedereen geopend. Eigen foto

In stilte is Atelier By Wemke afgelopen zomer open gegaan en dit wordt gevierd met een officieel openingsweekend op 16 en 17 oktober. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 11.00 en 17.00 uur By Wemke aan de Hoofdstraat 42A te Diever.

Bezoekers kunnen kennismaken met de magie van Encaustic Art: een gratis kaart maken met bijenwas door de gekleurde was te laten smelten op een ijzer en aan te brengen op een schilder-kaart. Encaustic Art is voor iedereen. „Ontdek deze oeroude schildertechniek, verwerkt in een modern jasje. Met korting is er de mogelijkheid om op te geven voor een cursus of workshop in het najaar”, zegt Wemke.

Tevens is de zuivere collectie edelstenen en mineralen te bewonderen. Ruw en gepolijste stenen, armbanden en hangers. Voor bezoekers staat een mand met edelstenen klaar. Iedere bezoeker mag een steentje meenemen. Wie By Wemke welkom wil heten, kan een lichtje meenemen. Aan het einde van het weekend worden alle lichtjes aangestoken om het Atelier volledig in het licht te zetten en zo het openingsweekend ceremonieel af te sluiten.

Nieuws

menu