Paasshow bij ‘t Swarte Schaep in Broekhuizen: 'Met een lekker wijntje en hapje erbij'

Stephan en Ingrid zijn klaar voor de paasshow.

Stephan en Ingrid zijn klaar voor de paasshow. Foto: Benny Spin

Bij ‘t Swarte Schaep in Broekhuizen vindt op tweede paasdag een speciale paasshow plaats. Tijdens de show van ’t Swarte Schaep en het Drents Camperhuis kun je genieten van een hapje en een drankje en een blik werpen op tuinmeubelen, campers en de nieuwste voorjaars- en zomercollectie.

Eigenaar Stephan Harberink legt uit dat ze helemaal klaar zijn voor het voorjaar. „We hebben de schuur en stal gerenoveerd tot showroom en we zijn klaar voor het tuinmeubelenseizoen. Ook de campers staan er allemaal mooi bij en zijn klaar voor het nieuwe camperseizoen. Daarnaast is momenteel ook de winkel met de nieuwe voorjaarscollectie op zijn best. Dat laten we allemaal graag zijn tijdens onze paasshow”, aldus Stephan. „En daar hebben we ook een lekker wijntje en hapje bij.”

Monumentale boerderij

‘t Swarte Schaep bevindt zich in het grote achterhuis van de prachtige monumentale boerderij in het buurtschap Broekhuizen. Een idyllische locatie op enkele minuten rijafstand van Meppel. Je vindt er een verrassende mix van (duurzame) kleding, laarzen, sieraden en woonartikelen en zelfs buitenmeubelen en bbq’s.

Stephan en Ingrid van het Drents Camperhuis zijn in 2020 begonnen op deze prachtige stek. Het echtpaar was al langer op zoek naar een locatie met landelijke uitstraling en vonden deze met ’t Swarte Schaep. De winkel, gespecialiseerd in stijlvolle en tijdloze mode, outdoor klassiekers en woonaccessoires, kreeg daarmee ook nieuwe eigenaars. Stephan en Ingrid zijn ook weer begonnen om de activiteiten van ’t Swarte Schaep op te starten. Zo zijn hebben ze de komende maanden ook een speciale zomer editie van de Schaepdagen.

De paasshow van ‘t Swarte Schaep aan de Broekhuizen 13 vindt plaats op maandag 10 april en is van 09.30 tot 17.00 uur te bezoeken.