Pedro Klooster van De Huiskamer in Ansen gaat viral op TikTok met filmpje over jonge ober Jort die vraagt of hij zijn telefoon bij zich mag houden tijdens het bedienen

Werken bij het ‘Leukste restaurant van Nederland’ als je moet horen of je geslaagd bent is geen ramp. Jort Broers (17) uit Uffelte werkt bij De Huiskamer in Ansen en kreeg gisteren het belangrijke telefoontje terwijl hij aan het bedienen was op het terras. Zijn werkgever Pedro Klooster maakte er filmpjes over op TikTok en deze gaan viraal.

Jort Broers wordt gefilmd terwijl hij aan het werk is op het terras. Hij kan ieder moment horen of hij geslaagd is of niet.

Jort Broers wordt gefilmd terwijl hij aan het werk is op het terras. Hij kan ieder moment horen of hij geslaagd is of niet. Foto: TikTok

Thuis zitten wachten op de uitslag vond Broers maar niks, dus vroeg of hij mocht komen werken. „Jort vroeg heel lief of hij zijn telefoon bij zich mocht houden op het terras”, vertelt Klooster aan de telefoon terwijl het terras vol zit. „Tuurlijk vond ik dat goed. Dat is zoiets belangrijks. Maar wel als hij een dansje zou doe aan tafel.”

Half miljoen views

Nieuws

menu