Politie vraagt opheldering over touw met kapotte fles eraan in bos bij Boschoord

Foto:

Foto: ANP

Wie weet iets meer van het touwtje met daaraan een kapot geslagen fles dat over een vlonder in aanbouw was gespannen in het bos bij de ven de Eendenkooi bij Boschoord? Dat vraagt de politie in Westerveld.

In het bos bij de ven de Eendenkooi, vlakbij het oude schooltje van Boschoord, wordt gewerkt aan een vlonder. Deze vlonder, onderdeel van de nieuwe mountainbikeroute in dit gebied, en is onlangs door de rechter afgesloten na protesten over de vergunningverlening. Afgelopen maandag trof een passant een vreemde situatie aan. Over deze vlonder was een touwtje gespannen met hieraan een kapot geslagen fles. Dit touwtje was dusdanig gespannen dat bij het passeren de fles achter de passant zou zijn aangevlogen.

Gelukkig is dit op tijd gezien en is het niet tot een gevaarlijke situatie gekomen. Laatst werd een soortgelijke constructie in dezelfde omgeving aangetroffen, maar dan op een ruiterpad. De politie vraagt zich af of iemand iets gezien heeft of er meer van weet. Dit kan gemeld worden via 0900 8844.