Popkoor 4Fun verzorgt gastoptreden bij Vriendenconcert Mannenkoor Uffelte

Het Mannenkoor Uffelte in actie.

Het Mannenkoor Uffelte in actie. Aangeleverde foto

In café-restaurant Frederikshaven vindt zondagmorgen 23 april een concert plaats van het Mannenkoor Uffelte samen popkoor 4Fun uit Uffelte. Het koor heeft onder de bezielende leiding van dirigent Bert Koster weer een aantal mooie nieuwe liedjes ingestudeerd.

Er wordt tevens altijd geprobeerd om een extra dimensie te geven aan de concerten, door een combinatie te maken met bevriende koren of muzikanten. Dit keer is dat het Uffelter popkoor 4Fun, bestaande uit 22 dames, die 2-, 3- en zelfs 4-stemmig zingen in het Nederlands, het Engels en het Duits.

Het Mannenkoor Uffelte bestaat uit mannen uit Uffelte, maar ook uit omliggende dorpen als Havelte, Wittelte, Ruinerwold, Ruinen, Hees en zelfs uit Steenwijk. Het koor heeft een zeer gevarieerd repertoire, waarbij het zingen van liedjes in de eigen Drentse streektaal, een belangrijk onderdeel is. Daarnaast staan er vele heel gezellige Nederlandstalige liedjes op het repertoire, maar ook wordt in het Engels en Duits gezongen.

Het concert begint om 11.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Roelof de Jonge, tel. 06-30257990 en bij Kor Reins, tel. 0521-351330.