Premièreconcert Koor Puur Zang Drenthe vindt plaats in Diever

Het koor Puur Zang Drenthe met leden uit heel Westerveld. Aangeleverde foto

Het Koor Puur Zang Drenthe geeft op 19 maart haar eerste concert. Dat vindt plaats in de Pancratiuskerk in Diever. Bijzonder is dat het koor samen zingt met Koor Puur Zang Amsterdam. Beide koren staan onder leiding van Maurice Sonnenschein.

De koren zingen samen delen uit de Saint Nicolas Cantate van Benjamin Britten en werken van onder anderen Edward Elgar en Henry Purcell. Muzikale bijdragen aan dit concert worden geleverd door tenor solist Livio Gabrielli, organiste Susanna Veerman en violistes Hellen Hoorn en Gerda van Donk.

Westerveld en omgeving

Gemengd Koor Puur Zang Drenthe is eind 2021 opgericht en heeft leden uit heel Westerveld en omgeving. Het koor repeteert elke eerste zaterdagmiddag van de maand in het Jan Thijs Seinenhof in Diever.

Het concert in de Pancratiuskerk begint om 15.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 12,50 euro zijn te bestellen bij leden van het koor of door overmaking op bankrekeningnummer NL25 SNSB 8838 5535 72 ten name van M.J. van den Bijlaard, onder vermelding van ‘Concert 19 maart 2023’ en uw naam. Kaarten aan de zaal 15 euro.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Westerveld.

Meer info: www.koorpuurzangdrenthe.nl

Nieuws

menu