Robin Krikken staat in de keuken van restaurant Narline. 'Ik hoop in de toekomst een eigen restaurant te hebben' | Mijn vakantiebaan

De een spaart voor het rijbewijs, de ander voor een nieuwe telefoon. Van kwekerij tot fabriek, je vindt hen overal. En allemaal zijn ze even onmisbaar! Negen weken lang brengen we een kleine ode aan de vakantiewerker. Voor aflevering twee togen we naar Restaurant Narline in Zuidwolde.

Robin en Arnold Krikken in de keuken van Narline.

Robin en Arnold Krikken in de keuken van Narline. Foto: André Weima

„Toen ik in 3 vwo zat heb ik hier een maatschappelijke stage gedaan. Dat waren twee erg leuke dagen. Ik heb horeca altijd interessant gevonden en dacht direct: ‘Dit wil ik vaker doen, hier moet ik mijn bijbaantje van maken’.”, vertelt Robin Krikken (16), die momenteel bij restaurant Narline in de keuken werkt. „Narline is een leuk en gezellig bedrijf. Ze zijn hier serieus met hun werk bezig, maar er is zeker ruimte voor plezier en een grapje.”

Nieuws

Meest gelezen